Ücretsiz Android Konuşma Uygulamaları

Cep telefonunuzu yollarda daha rahat ve etkin kullanmanız için, en iyi Ücretsiz Konuşma Servisleri sizin için derledik.Viber//play.google.com/store/apps/details?id=com.viber.voipSevdiklerinizden uzak kalmayın. Viber, wifi veya 3G...

Ücretsiz Android Konuşma Uygulamaları
ücretsiz android konuşma uygulamalarıCep telefonunuzu yollarda daha rahat ve etkin kullanmanız için, en iyi Ücretsiz Konuşma Servisleri sizin için derledik.
Viber
//play.google.com/store/apps/details?id=com.viber.voip
Sevdiklerinizden uzak kalmayın. Viber, wifi veya 3G aracılığıyla ücretsiz olarak aramalar yapmanıza yardımcı olan bir uygulamadır. Telefon rehberinizdeki sevdiklerinizi kolayca, ücretsiz olarak arayabilirsiniz.
Line
//play.google.com/store/apps/details?id=jp.naver.line.android&hl=tr
Dünyanın pek çok ülkesinde sıklıkla kullanılan bu uygulama sizin için de kullanışlı olabilir. Cep telefonunuzun internetini kullanarak, rehberinizdeki kişileri arayabilirsiniz. Görüntülü konuşma özelliği ile uzaktaki sevdiklerinize ulaşmak artık daha kolay.
Tango
//play.google.com/store/apps/details?id=com.sgiggle.production&hl=tr
Tango arkadaşlarınız ve aileniz ile kolaylıkla iletişim kurmanıza  olanak veren eğlenceli ve ücretsiz bir mesajlaşma uygulaması ve daha fazlasıdır. Metin mesajları gönderin, görüntülü ve sesli görüşmeler yapın, fotoğraflar paylaşın, oyunlar oynayın ve daha pek çok şey yapın! Tango'yu bir numaralı mesajlaşma uygulaması ve yeni mobil sosyal ağı olarak kullanan tüm dünyadan yüz milyonlarca insana siz de katılın.
Telefonunuza yükleyeceğiniz bu uygulamaların yolculuğu, sizin için daha kolay hale getirmesini dileriz.