Türkiye’nin En Büyük Filosu eTA’da!

Türkiye’nin En Büyük Filosu ETA’da!Her geçen gün büyüyen ve bünyesine yeni kobiler kamyoncular ekleyen ETA’nın başarısı Transmedya.com’a konu oldu. Transmedya, Türkiye’nin En Büyük Filosu ETA’da da olduğunu yazdı.Kademeli olarak büyüyen ve...

Türkiye’nin En Büyük Filosu eTA’da!
Türkiye’nin En Büyük Filosu ETA’da!
Her geçen gün büyüyen ve bünyesine yeni kobiler kamyoncular ekleyen ETA’nın başarısı Transmedya.com’a konu oldu. Transmedya, Türkiye’nin En Büyük Filosu ETA’da da olduğunu yazdı.
Kademeli olarak büyüyen ve alanındaki birçok yeniliği hizmet olarak sunan ETA’nın, taşımacılık sektöründeki verimsizliği minimuma indirgemek için giriştiği bu mücadele, meyvelerini her geçen gün biraz daha fazla vermeye başlıyor siz herhangi bir kullanıcı olarak bilgisayarınıza girip A noktasından B noktasına TIR , kırkayak veya kamyon navlunu istediğinizde ETA size dakikalar içerisinde fiyat teklifinde bulunuyor ve bu özelliğiyle sektördeki diğer sistemlerden kendini tamamen ayırıyor. ETA, nakliyenin dinamiklerini tümüyle değiştiriyor.
Sektöre kattığımız yeniliklerle birlikte, başarı hikâyemizi de anlatan ve bu büyümedeki kritik noktaların önemine vurgu yapan Kurucumuz ve Borusan Lojistik’in Genel Müdürü Kaan Gürgenç‘in “Tüm Türkiye’ye hizmet verebilmek için çalışmalarımız sürüyor” diyerek sözlerini tamamladığı röportajın tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: ETA, Türkiye'nin en büyük filosunu kurdu.
eta_transmedya