Silobas Dorse Nedir?

Silobas Dorse (Treyler) toz çimento, un, tahıl malzemeleri, kalsit, silis kumu ve benzeri ürünleri taşıma amaçlı kullanılmaktadır.Ana yapısı mukavemeti yüksek çelikten özel toz altı kaynak makineleri kullanılarak imal edilir. Şasi, çerçeve...

Silobas Dorse Nedir?
Silobas Dorse Nedir
Silobas Dorse (Treyler) toz çimento, un, tahıl malzemeleri, kalsit, silis kumu ve benzeri ürünleri taşıma amaçlı kullanılmaktadır.
Ana yapısı mukavemeti yüksek çelikten özel toz altı kaynak makineleri kullanılarak imal edilir. Şasi, çerçeve ve omurgalar zor arazi şartlarında çalışmak ve ağır yüklemeler için uygundur. Silobas şasisi hafif ve estetik görünümlü olarak dizayn edilir.  Kritik yerlerde özel alaşımlı çelikler kullanılır. Talebe ve ihtiyaçlara göre özel tasarımlar uygulanarak da üretilebilir.
Silobas Treyler hacmi 25m³ ile 55m³ arasında metreküp seçenekleriyle üretilir. Treyler, sacdan ve özel alaşımlı diğer çeliklerden üretilir.
Katı parçalar akışkan sıvı maddelerin içinde hapsedildiğinde, parçalar akışkan maddenin içerisinde akmaya başlar. Bu mantıkla yola çıkılarak tasarlanmış bir sistemde akışın genellikle tek yönlü olması istenmektedir. Sistemde bulunan parçaların ya da karışımın taşımasının gerçekleşebilmesi için yeterli hava akışını sağlayacak silobas kompresöre ihtiyaç duyulmaktadır. Kompresörler tarafından sağlanan yüksek akış hacmine sahip hava sayesinde taşınması gereken parçalar siloya ya da nakliye alanına taşınmaya başlar.