Sigortalı Taşıma & Nakliyat Sigortası Nedir?

Riskler, tehlikeler, kayıplar yükten uzak olsun:Sigortalı TaşımacılıkKapsamlı ve güvenilir poliçeler, şehir içi ve şehirlerarası yük ve insan taşımacılığını güvence altına alıyor. Böylece hem ekonomik hem de manevi kayıpların önüne...

Riskler, tehlikeler, kayıplar yükten uzak olsun:
Sigortalı Taşımacılık
 
Kapsamlı ve güvenilir poliçeler, şehir içi ve şehirlerarası yük ve insan taşımacılığını güvence altına alıyor. Böylece hem ekonomik hem de manevi kayıpların önüne geçiliyor. Elbette taşımacılık sigortası farklı kişi ve kurumlarca yapılabiliyor. Burada en önemli nokta, taşımacılığı yapan kurumun güvenilir ve köklü olmasıdır. Bu yüzden Borusan Lojistik’in gücünü ve tecrübesini arkasına alan eTA’yı tercih edenlerin sigortalı taşımacılık konusunda içleri rahat ediyor.
Nakliyat Sigortası
 
 
Taşımacılıkta her zaman bir risk unsuru vardır. İnsan ya da eşya taşınması sırasında karşılaşılabilecek tehlikelere karşı yükün güvence altına alınması çok büyük önem taşır. Zaman içerisinde taşımacılık sektörü geliştikçe, sunulan Nakliyat Sigortaları da farklı kapsamlarla, oluşan ihtiyaca yanıt vermiştir. Sigortalı eşya taşımacılığı için üç farklı teminat poliçesi vardır.
 
 
Tam Ziya
Taşınan yük araç üzerindeyken hasar gördüğünde devreye giren bu sigorta kapsamında, araçlar yükün birlikte hasar görmesi halinde zarar karşılanır.
 
Dar Teminat
Yükü taşıyan aracın başına gelebilecek yanma, devrilme, çarpışma gibi durumlarda taşınan yükün kısmi hasarları teminat altındadır. Ancak malın ıslanması, çalınması ve eksilmesi teminat dışındadır.
 
Geniş Teminat
Taşınacak yükü çıkış noktasından varış noktasına kadar karşılaşabileceği tüm tehlike ve risklere karşı güvence altına alan bu teminatta sadece yükün kendi kusuru kapsam dışındadır. Yükleme ve boşaltma halinde oluşabilecek hasarlar teminata dahildir.