Şampiyon Kim Olur?

Dünya Kupası’nda final heyecanı giderek yaklaşıyor. Geride kalan 56 maçlık serüven boyunca ekranlarımızın başında bu büyük heyecanı yaşadık, yaşıyoruz. Finale adım adım yaklaşırken herkesin merakla beklediği o soruyu biz de sizlere...

Şampiyon Kim Olur?
Dünya Kupası’nda final heyecanı giderek yaklaşıyor. Geride kalan 56 maçlık serüven boyunca ekranlarımızın başında bu büyük heyecanı yaşadık, yaşıyoruz. Finale adım adım yaklaşırken herkesin merakla beklediği o soruyu biz de sizlere soruyoruz! Şampiyon Kim Olur?
Her büyük turnuvada olduğu gibi bu turnuvada da son yaklaşmaya başladı ve herkesi kupa heyecanı sardı. Final yolculuğunda yine rekorlar kırıldı ve yıllar geçse bile hatırlayacağımız performanslar izledik. Çeyrek final karşılaşmalarına kadar atılan 146 gol bunun en büyük kanıtı. Tabi kupanın rekorları sadece bu gollerle sınırlı değil. Bir dönem Galatasaray forması da giyen ve performansı ile akıllarda kalan 43 yaşında Farid Mondragon, kupa tarihinin en yaşlı futbolcusu olarak tarihe geçti. Gana milli takım oyuncusu Gyan Asamoah ise Dünya Kupasında en çok gol atan Afrikalı futbolcu oldu. Tarihe geçen bir diğer isim ise Amerika milli takım kalecisi Tim Howard’dı. Belçika maçında kalesinde 30’a yakın şut gören Tim Howard bu şutların 16’sında başarılı kurtarışa imza attı. Takımı kaybetti ama geceye damga vuran isim kaleci Tim Howard oldu. Kaybedenin kazandığı bir karşılaşma desek sanırım doğru tespit yapmış oluruz.
eta_postkimsampiyonolur2
Performansları ile kupaya damga vuranlardan bahsettikten sonra final cümlemizi şampiyona ayırıyoruz ve sorumuzu yineliyoruz: Bu büyük mücadele sonunda kupa hangi takımın ellerinde yükselir? Doğru cevabı verenler arasında yapacağımız çekilişle, bir kişi şampiyon olan takımın formasını kazanacak.
Yarışmaya katılmak için, “Yorum” kısmına tahmininizi yazmanız yeterli. Gelen tahminlerin sahipleri arasında yapacağımız çekiliş sonucu, şampiyonun formasını kazanan siz olabilirsiniz.
 
Siz yorumları yazın ve 14 Temmuz Pazartesi günü, sonucu görmek için blogumuzu ziyaret edin.
Yarışma sonucunu öğrenmek için tıklayın: //blog.etasimacilik.com/sampiyon-kim-olur-yarismasi-sonuclandi/
ETA’yı Facebook ve Twitter’da takip edebilirsiniz:
//www.facebook.com/etasimacilik
//twitter.com/etasimacilik