Önümüzde Dikiz Aynası Arkamızda Kamyon Yazısı

Önümüzde Dikiz Aynası Arkamızda Kamyon YazısıYolların ve yolculukların hikâyesi bitmez. Ama biz bu yazımızda ne yolları ne de yolculukları konu alıyoruz. Önümüzde Dikiz Aynası Arkamızda Kamyon Yazısı başlıklı yazımızda, yol hikâyelerimizde...

Önümüzde Dikiz Aynası Arkamızda Kamyon Yazısı
Önümüzde Dikiz Aynası Arkamızda Kamyon Yazısı
Yolların ve yolculukların hikâyesi bitmez. Ama biz bu yazımızda ne yolları ne de yolculukları konu alıyoruz. Önümüzde Dikiz Aynası Arkamızda Kamyon Yazısı başlıklı yazımızda, yol hikâyelerimizde kamyoncuların olmazsa olmazı, ne zaman görsek güldüğümüz “Kamyon Arkası Yazıları”nı konu alıyoruz.
Nasıl ortaya çıktı, ilk kamyon yazısında ne yazıyordu bilmiyoruz ama şu anda hayatımızda olan kamyon yazıları ile yeterince eğlendiğimiz kesin. Peki, onların yazılma hikâyesine hiç kulak verdiniz mi? Neden kasalarda ya da çamurluklarda yer alıyorlar.
Uzun yolculuk yapan ve gecesini gündüzünü yolda geçiren emektar kamyonculardan bir kaçı bu durumu şöyle özetliyor; “Yollarda sadece yük taşımıyoruz, ailemizi, onlara olan özlemimizi, dertlerimizi ve üzüntülerimizi de taşıyoruz. Bu yüzden de bu duygularımızı yol arkadaşımız olan kamyonlarımızla paylaşıyoruz.” İşte o paylaşımlar yıllar geçiyor ve dillere pelesenk olan “Yol Gidenin Dert Çekenin” gibi yazılarla hayatımızdaki mihenk taşları arasında yerini alıyor.
Yazımızı, sizden de sevdiğin kamyon arkası yazılarını bizimle paylaşmanızı beklediğimizi söyleyerek bitiriyoruz.
kamyon