Keşfetsek.com Eta ile Seyahat Edi̇yor

Geçtiğimiz günlerde eTA tır şoförlerimizden İbrahim Ethem Şeflek, Keşfetsek. com’un blog yazarı Buğra ile yollara çıktı.Blog yazarı Buğra Tokmakoğlu, müşterimiz Cici Süt Sanayi Ve TicaretA.Ş adına gerçekleştirdiğimiz İzmir-İstanbul...

Keşfetsek.com Eta ile Seyahat Edi̇yor
Geçtiğimiz günlerde eTA tır şoförlerimizden İbrahim Ethem Şeflek, Keşfetsek. com’un blog yazarı Buğra ile yollara çıktı.
Blog yazarı Buğra Tokmakoğlu, müşterimiz Cici Süt Sanayi Ve Ticaret A.Ş adına gerçekleştirdiğimiz İzmir-İstanbul sevkiyatında yol boyunca şoförümüz Ethem’e eşlik ederek, keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.
Çocukluk günlerinde ailesi ile yaptığı uzun yolculuklarına bugünlerde tek başına ve sadece bir sırt çantası ile devam eden Buğra kendisine eğlenceli anılar biriktirmek için yeni fırsatlar yaratıyor. Seyahat etmeyi hayatının merkezi olarak tanımlayan Buğra şimdiye kadar yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinde otomobil, uçak, tren, feribot, kruvaziyer gemi gibi ulaşım araçlarının hepsini birçok kez deneyimlemiş. Bu seferki seyahatini ise daha önce hiç deneyimlemediği bir şekilde gerçekleştirmek için eTA ile yola çıktı. Yollarda olmaktan büyük keyif aldığını ve aslında eğlenceli olduğu için bu mesleği tercih ettiğini söyleyen Ethem’le daha ilk dakikadan itibaren tır şoförlüğü, lojistik sektörü ve yük taşımacılığı hakkında uzun uzun sohbetler ettiler. Yolculuk esnasında blogger Buğra kendi Instagram hesabından hikayeler yayınlayarak bu deneyimini takipçileri ile paylaştı.
Buğra, “Türkiye‘de lojistik sektöründe bir ilki gerçekleştiren Elektronik Taşımacılık Ağı (eTA) ile yıllardır bir türlü çözüm bulunamayan birçok sorun tek bir uygulama ile tarihe karışmış. KOBİ’lere internet üzerinden, nakliyecilere ise mobil teknolojileri kullanarak büyük avantajlar getiren sistem sayesinde KOBİ’lere yüklerini taşıyacak güvenilir, sigortalı, maliyet avantajı yaratan, 7×24 izlenebilen nakliye hizmeti sağlanırken; kamyoncu esnafına iş sürekliliği, maliyet avantajı ve verimlilik kazandırılıyor.” yorumlarında bulundu.
Bu keyifli seyahati ve uzun yol şoförlerinin tırlarını nasıl yaşam alanı haline getirdiklerini detayları ile okumak için Keşfetsek.com / Tırla Uzun Yol Deneyimi yazısını okumalısınız!