eTA - Kesi̇ad Buluşması

Kemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KESİAD) her ay geleneksel olarak düzenlediği Perşembe kahvaltılarının Mayıs ayı programının sponsoru olduk. eTA Elektronik Taşımacılık Ağı olarak Kemalpaşa Ramada Otel’de önemli misafirler...

eTA - Kesi̇ad Buluşması
Kemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KESİAD) her ay geleneksel olarak düzenlediği Perşembe kahvaltılarının Mayıs ayı programının sponsoru olduk. eTA Elektronik Taşımacılık Ağı olarak Kemalpaşa Ramada Otel’de önemli misafirler ağırladık.
Sponsorluğumuzda gerçekleşen organizasyona, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Telseren ve birçok sanayici katıldı.
Genel Müdürümüz Hamdi Erçelik, “KESİAD’ın düzenlemiş olduğu böyle bir yapıcı organizasyonda yer almaktan dolayı çok mutluyuz. KESİAD’a, eTA’nın sağladığı faydaları anlatmak ve bu faydaları sunabilmek için KOBİ’leri sisteme üyeliğe davet etme fırsatı tanıdıkları için teşekkür ederiz” açıklamalarında bulundu.