eTA Adapazarı’nda Kamyon ve Tır Şoförleri ile Buluştu

Yeni nesil taşımacılık modeli olarak 4 yıl önce pazara hızlı bir giriş yapan eTA, kısa zamanda 35 bini aşkın kamyoncu esnafı ve 6 binin üzerinde yük sahibi KOBİ’ye hizmet verir hale geldi. Yük taşımacılığı sektörünü dijitalleştiren eTA, 13...

eTA Adapazarı’nda Kamyon ve Tır Şoförleri ile Buluştu
Yeni nesil taşımacılık modeli olarak 4 yıl önce pazara hızlı bir giriş yapan eTA, kısa zamanda 35 bini aşkın kamyoncu esnafı ve 6 binin üzerinde yük sahibi KOBİ’ye hizmet verir hale geldi. Yük taşımacılığı sektörünü dijitalleştiren eTA, 13 Şehir ve 24 farklı noktada düzenlediği “Yol Arkadaşım eTA” etkinlikleri kapsamında Adapazarı’nda kamyoncu esnafı ile bir araya geldi.
eta-yol-arkadasim-adapazari
[caption id="attachment_1290" align="alignright" width="109"]Adapazarı Eta Buluşması Akşam Gazetesi[/caption]
Borusan Holding şirketlerinden, yeni nesil taşımacılık modeli Elektronik Taşımacılık Ağı (eTA), düzenlediği “Yol Arkadaşım eTA” etkinlikleri kapsamında Adapazarı’nda kamyon ve tır şoförleri ile buluştu. Adapazarı TBD’de “Hayatı Yollarda Geçenler İçin Yollardayız” sloganıyla düzenlenen etkinliklerde yarışma ve çeşitli aktivitelerin yanı sıra spor eğitmenleri, şoförlere araç kullanırken doğru beden duruşlarını ve uzun yol sonrası yorgunluk, uykusuzluk hallerinde yapabilecekleri pratik spor hareketlerini anlattı.