Anında İşi Almak İçin “Hemen Al” Sistemi

eTA’yı kamyon ve tır şoförlerimizin hayatını kolaylaştırmak için kurduk. Her sene daha da büyüyen bir aile olarak sistem içinde şoförlerimizin kullanımını daha da kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Artık kamyon ve tır şoförlerimiz ETA...

Anında İşi Almak İçin “Hemen Al” Sistemi
ETA Hemen Al SistemieTA’yı kamyon ve tır şoförlerimizin hayatını kolaylaştırmak için kurduk. Her sene daha da büyüyen bir aile olarak sistem içinde şoförlerimizin kullanımını daha da kolaylaştırmaya devam ediyoruz. Artık kamyon ve tır şoförlerimiz ETA E-Taşımacılık uygulamamızda hemen al yöntemiyle yüklerine ulaşabilecekler.
Teklif verme temelli  ihale sistemimize göre kamyon ve tır şoförlerimize zamandan kazandıracak olan hemen al sistemiyle, şoförlerimiz uygun rotada uygun yükü gördükleri an sistem tarafından belirlenen fiyata “hemen al” butonuna basarak bu yükleri alabilecekler. Kısaca bu sistemde hemen ala ilk basan o yükü almış almış olacak. Hızlıca taşıma işlemine başlayacak. Hızlı bir şekilde işlerinize kavuşabileceğiniz hemen al sistemini denemek için hemen  “ETA E-Taşımacılık” uygulamamızı indirin. Kullanıcımızsanız da yeni sistemde ilk yük alanlardan olmak için sisteme giriş yapın. Herkese işlerinde kolaylıklar dileriz.