eTA Nedir?

Elektronik Taşımacılık Ağı, kısa adıyla ETA, 2012 yılında Borusan Lojistik tarafından kurulmuş, yurt içi taşımacılıkta yenilik ve değişiklikler hedefleyen taşımacılık uzmanıdır. ETA Nasıl Çalışır?ETA, taşımacılık sektöründe ilkleri...

eTA Nedir?
eta nedirElektronik Taşımacılık Ağı, kısa adıyla ETA, 2012 yılında Borusan Lojistik tarafından kurulmuş, yurt içi taşımacılıkta yenilik ve değişiklikler hedefleyen taşımacılık uzmanıdır.

ETA Nasıl Çalışır?

ETA, taşımacılık sektöründe ilkleri gerçekleştirir: GOSB Teknopark’ta kendi geliştirdiği yazılım ve teknolojilerle; yük ve araçları, konumuna, yönüne, özellik ve tercihlerine bağlı şekilde optimize ederek eşleştirir, araçların fazladan yol yapması, beklemesi, en uygun işi bulabilmek için aracılara ihtiyaç duyması gibi verimsizlikleri ortadan kaldırılır. Mobil teknolojiler sayesinde, nakliyeci yoldayken bir sonraki işini planlayabilmesi, kolaylıkla iş imkanlarına ulaşabilmesi hız ve maliyet avantajı yaratır.

ETA ile Sigortalı Taşımacılık

ETA, garantili ve sigortalı taşımacılık hizmeti sunar: Sevkiyat talebinize anında teklif verir, uygun aracı bulur, taşıma süresince takip sistemleriyle takip eder, faturanızı düzenler ve istediğiniz adrese gönderir. Yükünüze ait tüm sorumluluk ETA’dadır. Tüm yükleriniz taşıyıcı sorumluluk sigortası kapsamında taşınır.

ETA ile Fiyat Avantajı

ETA, maliyet avantajı sunar: Deneyim, satın alma gücü ve imkanlarını paylaştığı kamyoncu esnafı ile aranızdaki ilave maliyet yaratan tüm aracıları ortadan kaldırır. Kamyonların sürekli hareket etmelerini sağlayacak iş fırsatları yaratarak zaman ve paradan tasarruf sağlar. Sağladığı tasarrufu maliyet avantajı olarak sunar.
ETA ile Ödeme Kolaylığı
ETA, ödeme kolaylığı sunar: Ödemelerinizi kredi kartı ile yapma imkânı sağlayarak, nakit riskinizi ortadan kaldıran ETA, Türkiye’de ilk kez taşıma hizmeti ödemelerinizde taksitlendirme ve öteleme imkanı sunuyor.
ETA ile Takip ve Raporlama
ETA, takip ve raporlama avantajı sağlar: Yükünüzü taşıyan aracı 7x24 takip edebilir, müşterilerinize sevkiyat zamanınızı bildirebilirsiniz. Firmanıza ait sevkiyatlar ile ilgili tüm bilgilere anlık olarak www.etasimacilik.com sayfası üzerinden kendi kullanıcı adınız ile erişebilirsiniz.
ETA’ya üye olmak ve avantajlardan yararlanmak için tıklayın: //www.etasimacilik.com/