Bayramda Ücretsiz Olacak Olan Yollar

Her bayram sevdikleriyle buluşmak ve hasret gidermek için yola çıkan milyonlarca kişi için trafik ve yol yoğunluğu önemli bir zaman kaybına sebep olmakta. İşte bu yoğunluğu azaltmak için her bayramda olduğu gibi bu bayramda da sürücüler,...

Bayramda Ücretsiz Olacak Olan Yollar
Her bayram sevdikleriyle buluşmak ve hasret gidermek için yola çıkan milyonlarca kişi için trafik ve yol yoğunluğu önemli bir zaman kaybına sebep olmakta. İşte bu yoğunluğu azaltmak için her bayramda olduğu gibi bu bayramda da sürücüler, köprülerden ve otoyollardan ücretsiz olarak faydalanabilecek. Bayramda Ücretsiz Olacak Olan Yollar 'ı sizin için yazdık.
bayramdaucretsizolacakyollar_etasimacilik
Ramazan Bayramı tatili kapsamında 26 Temmuz saat 00:00’dan 31 Temmuz saat 07:00’a kadar geçerli olacak köprü ve otoyolları ücretsiz kullanım hakkı bayram dönüşüyle birlikte sona erecek. Tabii burada asıl önemli olan yolların ücretsiz olması değil, yola çıkacak olan sürücülerin dikkatli bir şekilde araçlarını kullanmaları. Onları heyecan ve özlemle bekleyen sevdiklerine sağ salim kavuşarak bayramın tadını doyasıya çıkarmak herkesin tek isteği. Ama bu kavuşma anını yaşamak için çıkılan yola pür dikkat odaklanmak her şeyden daha önemli. Bırakın 3 saatte gideceğiniz yol bir saat daha uzasın, sonunda varılan nokta sevdiklerinizse o bir saatin hesabını yapmaya ne lüzum var ki!
Herkese şimdiden kazasız belasız yolculuklar diliyoruz. Bayramda ağzınızın tadının hiç bozulmaması dileğiyle...